Ons DNA

Waarom wij doen wat wij doen

De missie van Mijn Zonneveld begon onderaan een berg

De impact van de mensheid lijkt niet langer te ontkennen. Dit besef kwam eens te meer toen wij een aantal jaar geleden de Aletschgletsjer bezochten. Een plek welke ikzelf als kind vaker had bezocht, ik wilde die tijd herleven.

Ik weet het nog goed. Als klein kind boven op de top met een uitzicht op een gigantisch pak ijs.

We willen de wereld beter maken door ons te verdiepen in uw duurzaamheidsuitdaging

Dat was ongeveer 35 jaar geleden. Toen ik daar met onze kinderen opnieuw stond  bleek er nauwelijks iets over van het beeld van toen. Ik keek in een diep gat waar niet veel meer over leek te zijn dan een klein hoopje sneeuw.

Daar is de missie van mijn Zonneveld begonnen. Onderaan wat ooit een berg was. We zien ‘m niet, maar alsnog willen we de top beklimmen. Niet wetend waar we uitkomen. We willen de wereld beter maken. Wij willen impact maken door u te helpen in de energietransitie.

“We hoeven niet uit te leggen wat er gebeurt als we niet duurzaam handelen. We zien allemaal de televisiebeelden: smeltende ijskappen, uitgemergelde ijsberen omdat hun jachtgebied steeds kleiner wordt en het toenemende risico van zonnen. De grilligheid van de natuur kent steeds minder grenzen. En waar ’t ophoudt, niemand die het weet. Het enige dat we kunnen doen is om zoveel en zo goed mogelijk te zorgen voor wat we nu hebben. Duurzaamheid en rendement gaan hand in hand”

Joost Vermeer-
Directeur Mijn Zonneveld BV

Wij hebben de mogelijkheid om onze toekomst te beïnvloeden en dat doen we dus!

Mijn drive is om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de energietransitie

Ik ben opgegroeid op een gemengd boerenbedrijf te Best. Duurzaamheid was iets vanzelfsprekends en werd iedere dag toegepast zonder erover na te denken. Na de Hogere Agrarische School ben ik vele jaren werkzaam geweest bij een grote bankinstelling. In 2010 heb ik de move gemaakt om mijn leven voort te zetten als ondernemer. Mijn drive is om ook uw ambities op het terrein van de energietransitie te helpen verwezenlijken.

Duurzaamheid en rendement kunnen en moeten echt samengaan

Mijn naam is Danny Engelen, getrouwd en vader van twee jonge kinderen. Ik ben opgegroeid op het platteland in de Hoekse Waard. Na mijn studies Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde, en onder andere werkzaam te zijn geweest bij ons familiebedrijf, is in 2012 het zaadje geplant voor mijnZonneveld. Ik heb de overtuiging dat duurzaamheid en rendement echt samen kunnen gaan, en ook samen moeten gaan om stappen te kunnen zetten. Ik word enorm gedreven door betrokken te zijn bij onze klanten en zorg te dragen voor hoge kwaliteit op alle vlakken.

Hoe wij te werk gaan

Mijn Zonneveld ontzorgt u

Wij verdiepen ons in uw duurzaamheidsuitdaging en zijn in staat om gefundeerd advies te geven. Wij kennen de financiële modellen op basis waarvan u verantwoorde beslissingen kunt nemen.

Ontdek wat u kunt doen