Project DC Helleman

Numansdorp

Asbest, nieuw dak & zonnepanelen

 

We hebben bij 7 hallen asbest gesaneerd en daken vernieuwd. Daarna hebben we een zonnestroominstallatie geplaatst van 6.340 panelen en is deze aangesloten op een nieuw inkoop- en compactstation.

14.500 m²

6.340 panelen

1.870,3 kWp

In mijn zonneveld hebben wij een juiste partner gevonden

Ondernemers zouden geen ondernemers zijn als ze niet altijd zouden zoeken naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Dat geldt voor ons als bedrijf natuurlijk niet anders, en zo kwam bij ons het  project “zonnestroominstallatie” op ons pad.
Als bedrijf trachten wij altijd bewust bezig te zijn met het milieu en alle bijbehorende zaken. De huidige mogelijkheden met betrekking tot zonnestroom spraken ons zeer aan. Om zo’n groot en ingewikkeld project met ruim 6300 panelen op de goede manier in banen te leiden, moet je in zee gaan met de juiste professionele partner.

In Mijn Zonneveld hebben wij deze juiste partner gevonden. Het spreekt voor zich dat met name een logistiek bedrijf heel moeilijk (gedeeltelijk) stil te leggen is. Het was voor Mijn Zonneveld dus zeker geen eenvoudig project, we zouden zelfs moeten zeggen af en toe best heel uitdagend. Echter, de mate van samenwerking, meedenken en oplossend vermogen van Mijn Zonneveld heeft dit hele
project tot een goed einde gebracht en tot een fantastisch resultaat geleid. Ook de door Mijn
Zonneveld geboden “nazorg” stemt bij ons tot grote tevredenheid. Al met al een mooi project wat zeer professioneel begeleid en afgewikkeld is!

Ronald Helleman

DC Helleman B.V.