Uw partner in de energietransitie:

Wij verzorgen zonnepanelen voor de agrarische sector

Bent u op zoek naar duurzame energieoplossingen voor uw bedrijf? Overweeg dan zonnepanelen en accu-opslag van mijnZonneveld.

Boeren profiteren al jaren van onze projecten, waarbij we zonnepanelen op het dak van stallen en schuren installeren. Ervaar de duurzame kracht van hoogwaardige zonnepanelen, die niet alleen groene energie produceren, maar ook bijdragen aan de duurzame transformatie van uw agrarische bedrijf.

Transformeer vandaag naar duurzame energie!

Ontvang een gratis adviesgesprek en ontdek hoe mijnZonneveld uw boerderij kan voorzien van krachtige zonnepanelen en een op maat gemaakt energie-ecosysteem. Start hier voor een groenere toekomst!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk zonnestroom installaties voor agrarische ondernemers

Onze zonnestroominstallaties zijn ontworpen voor agrarische bedrijven, op maat gemaakt voor uw specifieke energiebehoeften. De agrarische sector heeft unieke eisen, en wij begrijpen die als geen ander. Met zonne-energiesystemen bieden we duurzaamheid op maat.

Bij mijnZonneveld kennen wij de unieke behoeften van agrariërs die streven naar hernieuwbare energie. Ontdek hoe we verder gaan dan zonnepanelen en uw boerderij naar nieuwe hoogten tillen met geavanceerde Energie Management Systemen en Accu’s.

mijnZonneveld biedt totaaloplossingen. Als energiepartner voor Nederlandse boeren streven wij ernaar om uw boerenbedrijf te voorzien van kwalitatieve zonnestroominstallaties voor het opwekken van zonne-energie.

Optimaliseer uw energiebehoeften met onze geavanceerde zonnepanelen, speciaal ontworpen voor de unieke eisen van de agrarische sector. Vraag nu uw vrijblijvende, op maat gemaakte, offerte aan en ontdek de voordelen van duurzaamheid op maat!

Mijn Zonneveld Project Johannahoeve 1
Topaanzicht van dak Maatschap A.M.A. Kouters met geïnstalleerde zonnepanelen door MijnZonneveld BV - Duurzame energieoplossingen

Energieonafhankelijkheid voor agrarische bedrijven

Als agrariër wil je minder afhankelijk zijn van externe energiebronnen. Met onze zonnestroom installaties bereik je meer energieonafhankelijkheid, zelfs op afgelegen locaties. Ervaar real-time monitoring en volledige controle over uw energiebeheer.

Voordelen van zonnepanelen en accu-opslag voor de agrarische sector

Besparing op energiekosten

Zonnepanelen bieden niet alleen ecovriendelijke energie, maar ook aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

Fiscale voordelen

Ontdek fiscale voordelen en subsidies die beschikbaar zijn voor agrarische ondernemers die investeren in duurzame energie.

Terugverdientijd

Leer meer over de terugverdientijd van uw investering in zonnepanelen en accu-opslag en hoe snel u profijt kunt hebben van de opgewekte energie.

Waarom kiezen boeren voor mijnZonneveld?

Expertise

Wij zijn al ruim 10 jaar toonaangevend in de agrarische sector

Individuele Begeleiding

Wij begeleiden u van A tot Z.

Kwaliteit

Wij garanderen alleen het gebruik van hoogwaardige apparatuur en materialen voor optimale prestaties en duurzaamheid op uw bedrijf.

Volledig beheer

Wij verzorgen energie-inkoop en -management. Alle elektrotechnische werkzaamheden worden deskundig verzorgd.Van zonnestroominstallatie en batterijsysteem tot monitoring en onderhoud, wij nemen alles voor onze rekening. Zo kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: uw boerderij runnen.

Langdurige partnerschap

Wij zijn niet slechts een leverancier; wij streven naar langdurige partnerschappen en blíjven uw betrouwbare partner in de energietransitie, ook na implementatie.

Een greep uit onze projecten

Ontdek enkele van onze indrukwekkende projecten, waar wij met trots zonnepanelen hebben geplaatst om hoogwaardige zonnestroom te leveren. Ons toegewijde team van specialisten heeft ervaring in het transformeren van diverse agrarische locaties in duurzame energiebronnen.

Bekijk hoe wij bijdragen aan de groei van de landbouwsector door het plaatsen van zonnepanelen en het leveren van betrouwbare zonnestroomoplossingen.

uitgelicht: project johannahoeve

Mijn Zonneveld is méér dan puur een installateur

Gert-Jan & Joke Verhoef wonen en werken op de Johanna Hoeve, samen met hun drie kinderen. Waar het boerenleven Joke met de paplepel werd ingegoten betekende dit voor Gert-Jan een carrièreswitch vanuit zijn beroep als dierenarts.

Tijdens het vormgeven van hun beleidsvoering besloten zij een duurzame stap te zetten. ‘Wij kwamen in aanraking met Mijn Zonneveld door aanbevelingen van een collega akkerbouwer uit de buurt die goede ervaringen met de zonnestroominstallateur had’.

Al gauw kwamen we erachter dat Mijn Zonneveld méér is dan puur een installateur, zij hielpen ons bij het vormen, invullen en aanpakken van het duurzame plan dat bij ons past. Zo heeft Mijn Zonneveld bijvoorbeeld zowel scenario’s uitgewerkt voor een EIA als SDE subsidie. Op basis hiervan is de installatie gedimensioneerd.

Gedurende het project kwamen er meerdere hobbels op de weg. Hierbij bleef ons belang en de gezamenlijke groene visie voorop staan voor Mijn Zonneveld. Uiteindelijk is er 450 m² asbest dak gesaneerd en vernieuwd, een installatie van 325 zonnepanelen geïnstalleerd en zijn de subsidie aanvragen gedaan. Dit alles hebben zij letterlijk van Asbest tot Zonnepaneel gerealiseerd.’

De gezamenlijke groene visie bleef voorop staan

Mijn Zonneveld heeft alles van Asbest tot Zonnepaneel gerealiseerd. Ondanks de hobbels onderweg bleef ons belang en de gezamenlijke groene visie voorop staan.

Gert-Jan & Joke Verhoef

Johannahoeve

250 m²
270 panelen
86,4 kWp

DC Helleman

Numansdorp


 

Vako Kozijntechniek

Bolsward


 

Workumer Jachtservice

Workum


 

Succesverhalen van tevreden klanten

René & Manon Havermans

Rundveebedrijf Havermans

“We hadden er direct een goed gevoel bij en dat is niet meer weggegaan.”

René en Manon, gedreven agrariërs, kozen voor mijnZonneveld en zagen niet alleen hun energiekosten dalen, maar de zonnepanelen zetten hun boerderij om in een duurzaam succesverhaal.

Edwin Knuit

Loonbedrijf Knuit

“Ik kies altijd voor kwaliteit en lange termijn, mijnZonneveld is voor mij de juiste match.”

Edwin realiseerde met mijnZonneveld een duurzame toekomst voor zijn boerderij. Ontdek hoe zijn Energie Management Systeem zijn bedrijf transformeert.

Jaap & Jolande de Romph

Welkoop van Roon

“mijnZonneveld heeft ons alles uit handen genomen. We hebben het al druk genoeg.”

Jaap & Jolande genieten van meer energieonafhankelijkheid dankzij het zonnestroomsysteem van mijnZonneveld. Ontdek hoe zij hun bedrijf naar een nieuw niveau tilden.

Huawei Accu voor Zonnestroominstallaties - Betrouwbare energieopslagoplossing van MijnZonneveld

Energie Management Systemen en Accu’s:

De Sleutel tot Duurzaam Agrarisch Energiebeheer

Naast zonnepanelen biedt mijnZonneveld geavanceerde oplossingen voor agrariërs die verder willen gaan in duurzaam energiebeheer. Ontdek hoe onze Energie Management Systemen en Accu’s jouw agrarisch bedrijf naar een nieuw niveau van efficiëntie en onafhankelijkheid tillen.

Energie Management op Maat

Onze op maat gemaakte Energie Management Systemen zorgen ervoor dat je volledige controle hebt over jouw energieproductie. Optimaliseer het gebruik van zonne-energie op jouw boerderij, pas de systemen aan jouw specifieke behoeften aan en verminder onnodige verspilling van opgewekte energie.

Accu-oplossingen voor Continuïteit

Wanneer de zon even niet schijnt, zorgen onze accu’s voor continuïteit in jouw energievoorziening. Minder afhankelijk zijn van externe bronnen; met onze accu-oplossingen ben je verzekerd van een betrouwbare energievoorziening, zelfs bij weinig zonlicht.

Real-time Monitoring en Afstandsbediening

Met onze Energie Management Systemen heb je controle over wanneer je energie produceert, ongeacht waar je bent. Dankzij real-time monitoring en afstandsbediening kun je jouw energievoorziening overal en altijd beheren. Efficiëntie is binnen handbereik.

Duurzaamheid die Bespaart en Verdient

Naast kostenbesparing draagt onze geavanceerde zonnestroominstallatie bij aan een duurzame toekomst. Ontdek hoe mijnZonneveld niet alleen zorgt voor een groene boerderij, maar ook bijdraagt aan een langdurige en rendabele investering.

Wilt u meer weten over de voordelen van onze Energie Management Systemen en Accu’s voor uw agrarisch bedrijf? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw boerderij kunnen voorzien van state-of-the-art energieoplossingen.

MijnZonneveld teamlid bezig met installatie zonnestroominstallatie - Duurzame energie professionals in actie

mijnZonneveld:

Uw partner in de Energietransitie

Wij bieden meer dan alleen zonnepanelen. Onze focus ligt op langdurige partnerschappen. Van de installatie van zonnepanelen en accu-opslag tot monitoring en onderhoud, wij nemen alles voor onze rekening. Jouw agrarische bedrijf blijft niet alleen duurzaam, maar ook toekomstbestendig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen en accu-opslag in de agrarische sector? Ontvang vrijblijvend een offerte en ontdek hoe jouw boerderij kan profiteren van groene energie.

Bent u op zoek naar meer informatie voordat u een offerte aanvraagt? Neem gerust contact met ons op.